Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Επίθεση με "άρωμα" παρα-κράτους σε στέκι στα Εξάρχεια

Το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου το στέκι μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού στα Εξάρχεια, δέχτηκε επίθεση, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Η χειροβομβίδα που πετάχτηκε σε παράθυρο της αίθουσας της εκδήλωσης αναπήδησε στο διπλό τζάμι και έσκασε έξω απο το κτήριο. Η παρακρατική επίθεση είχε ξεκάθαρο στόχο την δολοφονία μελών του ΣΑΣ και όσων συμμετείχαν στη συζήτηση.

Τα καθεστωτικά media υποβάθμισαν το γεγονός και η αστυνομία άφησε υπονοούμενα για ξεκαθάρισμα "ενδο-εξαρχειακών" λογαριασμών!!! Ωστόσο, οι μνήμες με τους χρυσαυγίτες να μαχαιρώνουν ανάμεσα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ, πέρυσι τέτοιες μέρες, είναι ακόμη νωπές.

Πέρα των όποιων διαφωνιών με την συγκεκριμένη συλλογικότητας, η παρα-κρατική επίθεση στρέφετε ενάντια σε όποιον ορθώνει το ανάστημα του σε αυτόν τον κόσμο. Είναι άνευ ουσίας, να γίνουμε κυνηγοί φαντασμάτων και να ψάχνουμε τις φασιστικές - παρακρατικές συμμορίες. Είναι η Εξουσία που συντηρεί και εκτρέφει το παρα-κράτος, για να κάνει την βρώμικη δουλειά, που για λόγους "δεοντολογίας" δεν κάνει φανερά...

Τίποτα ας μην μένει αναπάντητο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: